Skands Julebryg 6,5 %

15 stk a 0,5 cl

DKK 270,00

Varenummer (SKU): SF4145 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Skands Julebryg

Karamel * Malt

Denne juleøl fra Skands præsenterer sig flot med en mørk gylden, svagt rødlig farve og et tæt kremet skum. Den er let sødlig med en tydelig smag af karamel malt. Den afsluttes af en behagelig lang eftersmag af humle, hvilket samlet set gør den spændende og en smule kompleks. Der er brugt fem forskellige malttyper for at opnå den ønskede smag.

Juleøllen er brygget med henblik på, at den med den afstemte bitterhed og lette sødme er yderst velegnet til både de varme og kolde juleanretninger. Den kan naturligvis også nydes alene – helst i godt selskab.

Skum

Lysebrunt, nej… nok mere cremefarvet, skum der ikke fylder for meget, men stadig fylder nok til at der er noget ved det. Det har en halvgrov struktur og holder fint.
Udseende

En meget pæn, klar nøddebrun farve med et svagt rødligt glimt. Der er masser af kulsyrebobler.

Duft

Lidt malt, sødme, karamel. Ikke udpræget julet, men det er vel heller ikke et ubetinget krav.

Smag

Bitter på en godt afstemt måde, gode syrebalance så den skal så absolut også prøves til mad (den er her smagstestet uden at få mad til).

Smagen sidder meget i ganen og er frisk og fyldig. Der er maltsmag i, men det er på en mere diskret måde. Karamel-sødmen runder smagen fint af.
Bedømmelse af Skands Julebryg

Der skal noget mad til at tøjle Skands Julebryg. Den er over gennemsnittet og smagen er godt afbalanceret og med en fremtrædende men ikke overdrevet bitterhed, syre og passende sødme.

Nogle julebryg kan godt være en både kvalm og kedelig oplevelse. Det er Skands Julebryg ikke. Der er noget at komme efter.

15 stk a 0,5 cl. Alkohol: 6,5%

Pris 270.00 DK